RVS
CONSTRUCTIES

Wij maken RVS las constructies van hoge kwaliteit, aangepast aan uw wensen en behoeften.

Elk soort productielijn, bijvoorbeeld voor gebruik in de vis -of vleesindustrie, kan ontworpen en gemaakt worden door Desto.

Wij bezoeken uw locatie om u een zo goed passend mogelijk advies te geven over de beste oplossing. Natuurlijk bent u als klant ook altijd welkom om ons werk te bekijken in de laswerkplaats.

Tevens zijn wij distributeur van het merk EasyInox, volledig RVS pompwagens. Weinig onderhoud, hoge kwaliteit en dus erg duurzaam.

ELEKTROTECHNIEK

Onze elektromonteurs kunnen u helpen bij elke uitdaging in de elektrotechniek. Zij zijn getraind om te werken volgens de hoogst mogelijke veiligheidsgraad en leveren de beste kwaliteit.

Wij ontwerpen en installeren onder andere: elektriciteitspanelen, elektriciteitskasten en elektrische installaties.

Heeft u service nodig voor uw elektrische installatie? Of is er een probleem wat niet te vinden is? Wij kunnen onze beste elektromonteur naar locatie sturen voor onderhoud, servicewerk, storingen en reparaties.

MECHANISCH

Door onze jarenlange ervaring en het inzetten van onze professionele monteurs kunnen wij u de beste motor- en machine services bieden. Zo houdt u uw materiaal in top conditie.

Wij bieden naast onderhoud ook revisies aan, het oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties. Dit wordt gedaan in samenwerking met Sustainable Marine Solutions.

Al onze opdrachten voeren wij uit binnen het door u gestelde tijdsbestek en we leveren de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Desto is een gecertificeerde partner om services aan te bieden voor Anglo Belgian Corporation motoren.

OFFSHORE

Desto's monteurs zijn gecertificeerd om opdrachten op offshore locaties uit te mogen voeren.

Wij zullen uw technische uitdagingen offshore aangaan met dezelfde mentaliteit zoals wij dat 'onshore' zouden doen: snel, veilig en van hoge kwaliteit!

DESTO IS THE GO-TO PARTNER TO ENCOUNTER AND
SOLVE ALL YOUR TECHNICAL CHALLENGES.

GET IN TOUCH

info@destoallround.nl
+31 (0)6 23 52 44 14

ADDRESS

Kreeft 17
4401NZ Yerseke
The Netherlands

© Desto Allround 2024. All rights reserved.