Over ons

Elke dag hopen we de stappen gezet te hebben in de richting van het worden van uw go-to partner, voor hulp bij al uw technische uitdagingen! Desto is een echt familie bedrijf wat zich, in de 22 afgelopen jaren, ontwikkelt heeft tot een gevestigde naam in technisch support en onderhoud. Met veel lokale en buitenlandse bedrijven als klanten is Desto een bekende speler binnen haar bedrijfstak.

Oprichter Gerard Beneden heeft het bedrijf in 2001 gestart. Later is zijn vrouw Evelien Beneden erbij gekomen om te ondersteunen op administratief niveau. In 2016 is de oudste zoon, Devon Beneden, ook gestart binnen het bedrijf. Samen leiden zij het bedrijf en de dagelijkse operatie.

Vandaag de dag wordt de familie ondersteund door enkele enthousiaste werknemers die de klanten helpen hun technische uitdagingen of problemen op te lossen. Allen geslepen om de meest duurzame, betrouwbare oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren. Met jaren ervaring en een goed scherp oog zullen wij de klant haar locatie bezoeken om de beste oplossing te kunnen bieden.

Er wordt continu gewerkt aan het verbeteren van de portfolio. Elke dag hopen we de stappen gezet te hebben in de richting van het worden van uw go-to partner, voor hulp bij al uw technische uitdagingen!